Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Van ennél lejjebb?

Niedermüller Péter, a DK politikusa, Budapest VII. kerület polgármestere szerint „rémisztő képződmény” a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi – meg persze a nők is. Borzalmas.

Péterünk már sok elképesztő kinyilatkoztatáson van túl, viszonylag hosszú politikai pályafutása hemzseg polgárpukkasztó megnyilatkozásoktól. Ennek ellenére a DK nyugodt szívvel ajánlotta az ellenzéki összefogásnak, hogy Budapesten a VII. kerületben polgármester-jelöltként támogassák. És az ellenzéki pártok ilyen-olyan érdekeknek megfelelve, támogatták. Szégyen.

Niedermüller Péter politikusként, polgármesterként elég jól él, magas fizetést visz haza. Ezt a jövedelmet közpénzből biztosítjuk neki. A közpénzt az állam vonja el a dolgozóktól, legnagyobbrészt a fehér, keresztény heteroszexuális férfiaktól – meg persze nőktől. Az állam elveszi tőlük, és odaadja az ilyen politikusoknak (is), akik teljesen improduktívak, semmit sem állítanak elő elkeserítő megnyilatkozásaikon kívül, csak élősködnek a köz nyakán.

Gondoljunk bele, kikről is beszélt Péterünk? A számára rémisztő fehér heteroszexuálisok között megtaláljuk Szálasit, Rákosit, és sorolhatnám az elmúlt diktatúrák rémtetteit végrehajtó, azokat parancsba adó emberi szörnyetegek sorát. Velük szemben viszont ott vannak a fehér heteroszexuális (legtöbbjük keresztény) Nobel-díjasok: Lénárd Fülöp, Bárány Róbert, Zsigmondy Richárd, Szent-Györgyi Albert, Hevesy György, Békésy György, Wigner Jenő, Gábor Dénes, Oláh György és Harsányi János. Ott vannak szeretett íróink, költőink, képzőművészeink, tudósaink, orvosok, tanárok, mentősök, tűzoltók, rendőrök, és a végtelenségig sorolhatnám ezt a listát.

Niedermüllernek mi vagyunk így együtt a rémisztő képződmény? Ez olyan kijelentés volt, ami mellett ne menjünk el szó nélkül.

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.