Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Sneider üzent az "Enyveskezűnek": hiába mocskolják a családját, nem fog meghátrálni

"Innen üzenem rokonaimnak, barátaimnak, a Jobbik tagjainak, szimpatizánsainak, az ellenzéki gondolkodású magyaroknak és az egész társadalomnak, hogy nincsen szeretőm, nem csalom meg a feleségemet, boldog házasságban élünk és neveljük gyermekünket" - írja a kormánypárti propagandamédia újabb mélypontjára reagálva Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.

Az Origo kedden mocskolódó hangvételű cikkben állította azt, hogy a politikus egyik munkatársával csalja a feleségét. Sneider kedd délutáni Facebook bejegyzésében leszögezi: minden érintett feljelentést fog tenni, "minden magát sajtónak, újságírónak, politikusnak hazudóval szemben, aki rágalmakat terjeszt vagy talál ki."

"Az Enyveskezű szolgáinak médiája ugyanolyan erővel folytatja rágalmait, mint a választások előtt " - állapítja meg a pártelnök.

Sneider szerint a karaktergyilkos kampány mögött az áll, hogy "míg a balliberális oldalt sikerült apró pártok halmazaira szétverni, a szociálisan érzékeny, keresztény és nemzeti elveken nyugvó Jobbik minden támadás ellenére megőrizte erejét, sőt, a Fideszhez húzó elemek távozásával egységesebb, határozottabb lett."

Ez pedig "félelmet kelt a szolgalelkűek körében", akik tudják, hogy "egy egészségesen működő magyar társadalomban nem lesz rájuk szükség".

Ezért szeretnék "hosszú évekre börtönbe juttatni" nagyobbik fiát, és ezért vádolják most házasságtöréssel.

"Szeretnék elérni, hogy a most még csak egy év két hónapos fiunk jövőbeli lelki nyugalma, fejlődése érdekében és nagyfiaim szabadságáért cserébe hódoljunk be az Enyveskezűnek vagy hagyjuk el szeretett hazánkat." - mutat rá Sneider, aki "Rákosi kommunista firkászaihoz" hasonlítja a fideszes propagandistákat. Az ő tevékenységüknek pedig "a legkeményebb diktatúra" lett az eredménye.

"A Jobbik épp azért hirdette meg a nemzeti ellenállást, hogy megakadályozzuk hazánk újbóli teljes tönkretételét" - szögezi le a párt elnöke.

Forrás: alfahir.hu

 

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.