Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Pentz Thomas az ellenzék belvárosi jelöltje

Tisztelt Pécsi Polgárok!
 
Engedjék meg, hogy egy újabb ellenzéki képviselőjelöltet mutassak be, aki szintén érdemes az Önök bizalmára! Huszonhét éves, informatikus vállalkozó, pécsi polgár. Csak a legnagyobb tisztelettel tudok nyilatkozni róla és családjáról.
 
Ő Pentz Thomas, a Mindenki Pécsért Egyesület Pécs 7. számú választókerületében induló képviselőjelöltje.
 
Bár Thomas Stuttgartban született, gyökerei és szíve Pécshez kötik. Bányászcsalád volt az övék is, édesapja ismert és elismert vállalkozó. Olyan pénzügyi, befektetési szakember, aki több beruházást is megvalósított Pécsett. Családjának láthatóan fontos Pécs múltja, jelene és jövője.
 
Ő is egyike azoknak, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Thomas diákként több területen dolgozott. Gyorsétteremben volt konyhai kisegítő és pultos, majd részt vett egy ma is működő alkatrészüzlet és szerviz megalapításában. Tanult Németországban, Amerikában és Magyarországon. Közgazdasági egyetemi tanulmányai mellett vágott bele vállalkozásába, melyet három éve a nulláról épített fel üzlettársával. Informatikai cégük most közel két tucat embert foglalkoztat.
 
Hisz benne, hogy képviselőként sokat tehet a város fejlődéséért. Megítélése szerint átlátható, következetes és tisztességes munkára van szükség. Nemzetközi tapasztalatait felhasználva gyors és költséghatékony megoldásokat kínál a helyi problémákra. Mindezt annak érdekében, hogy egy modern, nemzetközileg is versenyképes és élhető lakóhelyet teremtsünk mindannyiunk számára itt, Pécsett!
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.