Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Patacs és Rácváros ellenzéki jelöltje Ágoston Andrea

Tisztelt Pécsiek, Kedves Barátaim!
Fogadják olyan szeretettel Ágoston Andreát, mint amilyen szeretettel és örömmel én fogadtam csatlakozását. Aktivitása és eltökéltsége sokak számára tette szimpatikussá őt. Egy igazi harcos amazon, a hatalom és az igazságtalanság kérlelhetetlen ellenfele, akit pont ezért is támad a helyi propaganda. Biztosíthatom Önöket, hogy Andrea képviselőként is hasonló harciassággal és eltökéltséggel fog küzdeni a 12-es választókerületben élőkért.
Jobbító szándéka az én elismerésemet is kivívta. Vele együtt ajánlom Önöknek azokat a személyeket, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
Ágoston Andrea képviselőjelölt, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indul Pécs város 12. számú választókerületében.
Házas, büszke gyermekorvos fiára és két kis unokájára. Hosszabb ideig dolgozott kórházi ápolóként, majd rádiós riporterként. Később Olaszországba terelte a sors. Ott pincérként és szakácsként is dolgozott. Tapasztalatait és tudását tovább kamatoztatva, szakképzett idegenvezető lett. Megszerzett ismereteivel, szervezőképességével és tenni akarásával vállalja a képviselői feladatokat. Szeretné városa javára fordítani minden energiáját. Az elmúlt néhány esztendőben már azon dolgozott, hogy a pécsi politikában a helyi és demokratikus kezdeményezések kiemelt figyelmet kapjanak. Olyan ügyekre próbált és próbálja a figyelmét fókuszálni, melyekről a központilag vezérelt sikerpropaganda hallgat, mint például a “Szabadság kis körei”. Ami a szívén, az a száján.
Biztosíthatok róla mindenkit, ha a választók bizalmát elnyeri, akkor személyével nem a „bólogató Jánosok” számát szaporítja majd a pécsi közgyűlésben, hanem azokét, akik szerint Pécs és lakói jobb sorsot érdemelnek.
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.