Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Nyílt levél Orbán Viktorhoz

Tisztelt Orbán Viktor Úr!

Nézzen szét, kérem, más európai országok bérezései között, mennyi arra a létminimum és a minimálbér, és süllyedjen el szégyenében!
Ön kérem nem ember a magyar munkaerőkkel szemben!

Semmibe vagyunk véve! A családi adókedvezmény semmi, európai bérezés kell hazánkban. Európa közepén!

Ha nem lesz sosem, Ön nulla! A hazai magyarok sosem élhetnek Magyarországon, európai szinten! Szomorú!

Meddig tart a rémálom a magyar munkaerőnek?
Egy millióan nem keressük meg a magyar hazai létminimumot sem, ami 87000 forint, és ez is nulla, 2014-ben a havi megélhetéshez! Csak hazánkban alacsonyan van meghúzva sajnos Európán belül máig a létminimum, mintha nem is Európához tartozna országunk. Én és sokan ezt sem kereshetjük meg!
Én 2000-ben nettó 25000, ma 2014-ben nettó 66000 forintot, és nincs plusz juttatás mellé! Hol élek? Középkorban már lassan!

Munka alapú társadalomról beszél ez a szégyentelen arcátlan kormányfő, miközben több mint 1 millió a létminimumot sem érheti el, mert ki van téve a hazai vállalkozóknak, gyáraknak, és a kormány a minimálbért is alacsonyan tartja! Olcsón, kevés juttatásért várnak el tőlünk munkát, és hallgasson a magyar, de meddig elviselhető a kihasználás, ahol csak az állam nyer! Sokan a nyugdíjkorhatárt sem élik meg kicsi hazánkban, a stressz, a kilátástalanság és a szegénység áldozataként!

Egészségesen étkezni, halljuk hazánkban folyton, de miből, Orbán Úr?

Ön csak költsön több százmilliárdot stadionokra, Felcsútra és vágjon jópofát!

De hát van bőr a képén, mind belföldön nyilatkozva és mind külföldön! Lassan minden országban megutálják Önt , nem csak sok-sok hazai magyar ember!

Facebook - Krisztián Kovács
 

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.