Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Kocziha Tünde levele Kásler Árpádnak

Most, hogy végre megkaptam a regisztrációmat, szeretnék én is, mint a mozgalomhoz csatlakozott devizahiteles, jobbikos hozzászólni.

Először is szeretném visszautasítani Kásler Árpád azon kijelentését, hogy Vona Gábor valamikor is utalt volna arra, hogy szövetségre lép a Fidesszel, mert ez nem igaz! Én 5 éve tagja vagyok a Jobbik Országos Választmányának, de erre való utalást soha nem hallottam, az ellenkezőjét viszont számtalanszor: a Jobbik nem fog semmilyen formában szövetségre lépni a Fidesszel! Szeretnék látni legalább egy bizonyítékot arra , aminek alapján Árpád ezt a kijelentést tette! Mint kampányfőnök elmondhatom, hogy minden lakossági fórumon felteszi valaki ezt a kérdést, és a válasz mindig ugyanaz: a Jobbik nem lép koalícióra a Fidesszel! Ezért nagyon álságosnak és tisztességtelennek tartom az ezzel való riogatást /a szavazók átcsábítását/.

És ha már a tisztességnél tartunk:

Kásler Árpád nagyon sokat köszönhet a Jobbiknak, hiszen amikor elkezdődött a kálváriája a bíróságokkal, nem egy esetben segítettek neki a jobbikosok. Kár, hogy ezt nagyon hamar elfelejtette! Mi, a békéscsabai alapszervezete lakossági fórumot szervezünk, hogy népszerűsítsük Árpád tevékenységét, és szerettünk volna segíteni a bajba jutott devizahiteleseknek is. Fizettük a terembérletet, fizettük a hirdetéseket, szórólapokat, és összejött közel 300 ember, akik vakon megbíztak Kásler Árpádban, mi, jobbikosok pedig a háttérben maradva, pártpolitikától mentesen szerettünk volna a szerencsétlenül járt embereken segíteni. Szomorú dolog mindezek után azt tapasztalni, hogy Árpád legfőbb ellensége a Jobbik, és nem a kormánypártokat ostorozza, hanem egyértelműen minket akar gyengíteni, akik a pártok közül egyedüliként segítettük őt!

Nyilvánvalóan nem véletlen a Szent Korona pártlogóként való használata, és a becsmérlő, hazug kijelentések a Jobbikról, hiszen kellenek a nemzeti érzelmű szavazók, ezt a vak is látja. Lehet összeesküvés elméleteket gyártani, lehet arról szentbeszédet tartani, hogy kizárólag a Haza Nem Eladó Mozgalom a hiteles, mert hétköznapi emberekből áll, de ez is csak kábítás, és demagóg lózungok sokasága.
Magam vagyok az élő bizonyíték arra, hogy a Jobbikot, mi, hétköznapi emberek építettük fel, juttattuk az Országházba évekig tartó, kitartó munkával, rengeteg pénzt és energiát befektetve, amit a családunktól vettünk el! Nem vagyunk hazug, csaló politikusok, akiket kizárólag a pénz utáni és a hatalomvágy vezérel, ugyanazok a hétköznapi emberek maradtunk, akik előtte voltunk: a gyermekeink jövőéért, a hazánk megmaradásáért, az igazság oldalán harcoló hazafiak, akik a saját biztonságukat, egzisztenciájukat teszik rendszeresen kockára az elveikért!

Árpádnak devizahitelesként a családom 24 ezer forintot fizetett azért, hogy képviselje az ügyünket, aminek már lassan 2 éve, de sem én, sem mások, akik annak idején hozzánk hasonlóan csatlakoztak, azóta sem kaptak még tájékoztatást sem, hogy mi van az ügyünkkel. Hónapokon keresztül jöttek hozzánk csalódott emberek, akik Kásler Árpádot keresték rajtunk, és mi nem tudtunk nekik segíteni, mert Kásler Árpád felszívódott!

Mindezek közben a mozgalma párttá alakult, és grandiózus tüntetések folytak Budapesten, a jó pénzen bérelt KATO-Bergerekről lógtak le a szekrénynyi méretű hangfalak a Kossuth téren, a többi, milliós költségről már nem is beszélve! Ugyan miből ez a nagy rongyrázás, amit még mi, jobbikosok se tudtunk magunknak megengedni soha, mert nem futotta? Nyilván a szerencsétlen, félrevezetett emberek pénzéből, mert mi csak addig kellettünk, amíg fizettünk, azóta is néma csend honol a Kásler úr által felvállalt ügyeink körül, de ki tudja, hogy milyen “támogatók” állhatnak még a háttérben, akiknek érdekében áll szétveretni a nemzeti oldalt!?

2013 június közepén, Békéscsabán tüntetést szerveztünk a magyar föld védelméért, amin a Haza Nem Eladó Mozgalom nem vett részt, mondván, hogy nem közösködik a Jobbikkal! Egy olyan ügyben, ami Trianon óta talán a legfontosabb! Azzal a Jobbikkal, aki egyedüliként állt ki anno Kásler mellett! Mindezek után pedig mi vagyunk a legfőbb ellenség, akik becsapják az embereket, és a politikusaink nem tesznek semmit a devizahitelesekért…

Mekkora hazugság! Kásler Árpád mindenki mást elutasít, kádári jólétet vizionál, Jézus képében megváltóként tetszeleg, miközben kereszténynek vallja önmagát, és a pártját. Egy valóban istenhívő ember soha nem tenné meg azt, hogy a Megváltóval egyenrangúvá tegye magát! Erre csak hitetlen, primitív emberek vetemednek. Gusztustalan és undorító ez az egész, de meg kell, mondjam, hogy véleményem és tapasztalatom szerint Kásler Árpád előtt még komoly politikusi karrier áll, mert a tisztességes adófizetők pénzének eltüntetéséhez, a hazudozáshoz, az emberek agymosásához, félrevezetéséhez profi módon ért, bőven rendelkezik önbizalommal, vagyis igazi “mai politikus alkat”, legalábbis nemzetellenes körökben.

Nem szeretném, ha beigazolódna az a gyanúm, hogy ez az egész devizahiteles cirkusz csak a választáson való induláshoz kellett a 300 milliós állami támogatás miatt, és jövőre már se híre, se hamva nem lesz a “szentkoronás golyónak”! Ha mégis nekem lesz igazam és ez fog bekövetkezni, tényleg nem lesz senki, aki meg tudja szólítani a most már a civil mozgalmakból is kiábrándult embereket, így a magyar nemzet semmi jóra nem számíthat…
Bízom benne, hogy pár óráig fent lesz a hozzászólásom, és legalább néhányan el fogják olvasni, mielőtt kimoderálják…

Szebb jövőt!

Szabóné Kocziha Tünde, a békéscsabai Jobbik elnöke

 

Pécs

A Magnus Aircraft Zrt. repülőgépgyára a nyár végére elkészül a pécs-pogányi repülőtér szomszédságában - közölte Boros László vezérigazgató a beruházás helyszínén megtartott bokrétaünnepen szerdán újságírókkal.

Jogerősen tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi ítélőtábla szerdán azt a férfit, akit egy hajléktalan megölésével, valamint azzal vádoltak, hogy társaival több mint egy tucat betörést, rablást követett el 2013-ban és 2014-ben Baranyában - tájékoztatta a táblabíróság az MTI-t.

A szerdától induló permetezésekre az éjjeli órákban kerül sor, 00:00 órától hajnal 6:00-ig. A BIOKOM kéri az érintett lakosságot a szükséges intézkedések elvégzésére, pl.: ablakok becsukása, növények letakarása, szabadban száradó ruhák beszedése stb.

Többen is felhívták az elmúlt napokban Mellár Tamást, aki azzal vált a hírek főszereplőjévé, hogy a Párbeszéd-frakcióba beülve megmenti annak létét. Szabó Tímea, a képviselőcsoport vezetője azt állította, más baloldali , elsősorban liberális ellenzéki politikusok le akarták beszélni Mellárt a csatlakozásról.

Felkészült a kritikákra, de nem tartja árulásnak Mellár Tamás független parlamenti képviselő azt, hogy beszáll Párbeszéd párt országgyűlési frakciójába.

Devizahitelesek

Közben a fideszesek megszavazták több tízezer magyar család kilakoltatását

Most megvolt hozzá a bátorságuk. A beadvány egyik legfontosabb követelése az volt, hogy a végrehajtási eljárások 2019. december 31-ig felfüggesztésre kerüljenek, ezzel elegendő időt biztosítva az Országgyűlésnek arra, hogy a szükséges adósmentő, és hitelválság-kezelő jogszabályokat megalkossa.

A Jobbik új eszközöket vetne be a kilakoltatások ellen

Z. Kárpát Dániel a Jobbik alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy pártja a régiek mellett új módszerekkel is küzdene a devizakárosultak kilakoltatásai ellen, amik a választások után, a kilakoltatási moratórium végével újult erővel folytatódnak.

Belföld

Még szombaton történt, hogy Hort és Csány közötti vasúti átjáróban az ott közlekedő tehervonat elé vetette magát egy asszony négyéves unokájával. Mindketten meghaltak.

Jól indul a 2018-2022-es parlamenti évad. Z. Kárpát Dániel gyakorlatilag üres kormánypárti széksorok előtt volt kénytelen elmondani a napirend utáni beszédét. Ezzel a nemes gesztussal kezdte meg a munkáját a negyedik Orbán-kormány.

A baranyai lány nem tudta, hogy terhes. A történetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala számolt be: „Nem várt fordulat lepte meg bajtársainkat Baranya megyében.”

Kifizethetetlen: átlag 149 ezer forint egy budapesti albérlet. Ellenzéki pártok a Jobbikkal az élen évek óta szorgalmazzák, hogy a kormány indítson nagyszabású bérlakás-építési programot, de hiába.

Szétrohadt, rozsdaette mentőautóról szóló videót tett közzé tegnap Facebook oldalán a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége. Ezekkel a kocsikkal kellene súlyos beteg, gyors segítségre szoruló emberekért menni. Az Országos Mentőszolgálat vezetése szerint azonban ez egyáltalán nem veszélyes.

Életmód

Tizenkét produkcióval - köztük gengszterkomédiával, operettel, illetve a L'art pour l'art Társulat estjével - várja a nagyközönséget június 21. és augusztus 4. között a Pécsi Nyári Színház a baranyai megyeszékhelyen.

Színes, izgalmas kiállításokkal, előadásokkal és foglalkozásokkal várják a régészet napján, szombaton a látogatókat Pécsen, a Janus Pannonius Múzeumban (JPM).

Sport

Bejelentették, a nagy múltú PMFC-t működtető Zrt.-nél elfogyott a baranyai csapatra szánt pénz, mindenki mehet, amerre akar.

Az oroszországi foci-vb ma délután kezdődik. Két hétig a csoportmeccseken drukkolhatunk, majd újabb két hét, és az egyenes kieséses szakaszban már nincs lehetőség a javításra.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.