Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Jászberényi Sándor - Nyílt levél Orbán Ráhelnek

Kedves asszonyom!

Önt a tegnapi Facebook-bejegyzése miatt rengetegen támadják mind az online, mind a nyomtatott médiában. Sokan gondolják úgy, hogy arcátlan, mert kikérte magának, hogy Önön keresztül támadják és nevezik korrupt tolvajnak az édesapját, Magyarország miniszterelnökét. Azt gondolják, arcátlanság az a kijelentése, miszerint Ön és a férje dolgoznak, Ön nyelveket beszél, ezért tart ott, ahol.

Másokkal ellentétben én elhiszem Önnek, hogy komolyan gondolja, amit a Facebookra kiírt. Hiszek az Ön egyenességében, tisztességében és fiatalságában.

Ezért szeretném megkérni, hogy tegye fel önmagának a kérdést: honnan tudja finanszírozni svájci tanulmányait, melyek félévente 15 millió forintba kerülnek. Valóban a saját erejükből, tehetségükből tudnak annyit keresni ketten a férjével, hogy ezt ki tudják fizetni? Tegye fel magának a kérdést a tükör előtt! Nyissa fel a szemét!

Én 34 éves múltam. Két nyelven beszélek az anyanyelvemen kívül, tíz éve dolgozom. Egy saját lakást nem tudok úgy venni, hogy ne adósítsam el magamat évtizedekre, feltéve, ha kapok hitelt egyáltalán.

Az országból több tízezer Önnel egyidős fiatal költözött külföldre – azért mentek el, mert több a lehetőség az emberi életre odakint, mint itthon.

Nyissa ki a szemét, Ráhel! Nézzen végig az évfolyamtársai, a gimnazista osztálytársai, általános iskolás társai között, és keressen még valakit, aki ki tud fizetni 15 millió forintot félévente. Nem fog találni. Sőt.

Azt fogja látni, hogy az emberek nyomorogva élnek. Hogy nem elég a fizetésük, ötezer forintosával adósodnak el, pedig dolgoznak. Feltéve, ha tudnak. Igen, az Ön tágabb környezete is, akik nincsenek benne az édesapja holdudvarában.

Nyissa ki a szemét és lásson! Maga nem egy pökhendi, urizáló hazug.

Nyissa ki a szemét és tegye fel a kérdést magának: mit tudok én, amiért félévente 15 milliós magániskolába járhatok Svájcban azon kívül, hogy a magyar miniszterelnök az apám.

Ha nem tud válaszolni, akkor kérdezze meg az édesapját!

http://www.hir24.hu
 

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.