Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Gondolatok Pécsről, a Fideszről

Pécsi polgárként meglepődve hallottam arról, hogy  a mostani kormány mellett már a helyi Fidesz, illetve annak képviselői illetve arcai (Páva Zsolt, Csizi Péter) is ellenségeket próbálnak keresni és kreálni. Másokra mutogatva próbálják elkendőzni, eltakarni  a saját gazdaságpolitikájuk csődjét, amely alig több, mint 3 év alatt 7,5 milliárd forint hiányt hozott össze. Sajnálom, hogy a Fidesz egyes emberei csődbe juttatták ezt a gyönyörű várost, amely nekem is szülővárosom. Hangsúlyozom, hogy egyes vezetői és nem a mindennap keményen dolgozó Fidesz tagok illetve szimpatizánsok tették meg ezen gyalázatot a pécsi polgárok felé.

 Mit csinálnak ezek a vezetők? Nem mernek kiállni és bevallani a tévedéseiket, nem mernek a pécsiek által és előtt megmérettetni magukat egy új választás során. Adókat viszont tudnak emelni, amely következményei minden pécsi polgárt fognak érinteni, mivel a Pécsett már működő multinacionális cégek egyrészt áremelésekkel illetve költségcsökkentésként pécsi munkavállalókat fognak elbocsátani. Ajánlom nekik, hogy az új adók bevezetése illetve a pécsi kultúra és a PMFC ellehetetlenítése, lefejezése helyett a saját portájukon kellene körbenézni és ott rendet teremteni, valamint olvassák el a JOBBIK Magyarországért Mozgalom „Magyar Szívvel, Józan Ésszel, Tiszta kézzel” programját, amelyben világosan leírják, hogy a választások után elszámoltatás következik a mostani hatalom haszonélvezői számára.

 Kérem a pécsi polgárokat, ahhoz, hogy kiderüljön az igazság az elmúlt Fidesz nyolc évről és a pécsi labdarúgás elfoglalja méltó helyét az országban és ne egy Fejér megyei falunak legyen első osztályú csapata és közpénzből felépített stadionja illetve kisvasútja, ezért minél többen menjünk el szavazni  2018-ban a JOBBIK Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltjeire, Gyimesi Gáborra és Fogarasi Gáborra, ezzel is megmentve Pécset, kiutat mutatva a mostani helyzetből.

 

Éljen a Magyar Szabadság,

Éljen a Haza!

 

Pécs

A pécsi polgármester nem volt beszédes kedvében, mikor az OLAF által feltárt szabálytalanságokkal kapcsolatban kérdezte a HVG, de azért valamit mégis mondott.

Megszavazta csütörtökön a pécsi közgyűlés a kormány és a város megállapodását, amelynek értelmében idén és jövőre összesen több mint 9,5 milliárd forintos visszatérítendő támogatást kap a 7,5 milliárdos költségvetési hiánnyal küzdő önkormányzat.

Jó nagy átverésben van része minden pécsi polgárnak, aki egy kicsit is követi a helyi politikát. Kővári János és az ÖPE 2014-ben hirtelen kiugrott a Fidesz szárnyai alól, és ellenzékinek próbálta beállítani magát, és egyesületét.

Külföld

Sajnos életünk részévé váltak a terrortámadások. Ebben a cikkben görbe tükröt állítunk az európai emberek tehetetlensége és naivitása elé, hogy miként reagálnak egy-egy terrorcselekményre.

Devizahitelesek

Néma József – az autóhitelesek miért mostoha gyerekei a magyar államnak?

Kormányunk kijelentette, nem kíván az autóhitelesek érdekében eljárni, mindenki próbáljon egyénileg tárgyalni a hitelezőkkel! Ez lehet jó is, de rossz is. Úgy rémlik, perek sora indul el ismét. Néma József, a pécsi pertársaság pénzügyi tanácsadója ismét nyilatkozott lapunknak.

Állami monopólium is lehetne a végrehajtás

A globális válság kitörése után, a devizahitelek tömeges bedőlésének elburjánzásával párhuzamosan szemtelenedett el a végrehajtók egy része, s a törvényekre fittyet hányva végezte és végzi tevékenységét.

Néma József – egy botrányos pécsi devizahiteles fórum margójára

Többen is csalódottan távoztak a március 24-én a Művészetek Házában az MNB tanácsadói által tartott devizahitellel kapcsolatos tájékoztató fórumról. Dr. Molnár Beáta, pertársaság ügyvédje, és Néma József pénzügyi szakértő is ott volt. Utóbbit kérdeztük a történtekről.

Életmód

Belföld

Megjelent egy pejoratív hangvételű cikk az egyik pécsi portálon. Hiába a pocskondiázó szavak, saját maguk lejáratásában csak bizonyítják pártunk becsületét, hatalmát.

Az Állami Számvevőszék befejezte a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. gazdálkodásának 2011-2014 közötti időszakra kiterjedő megfelelőségi ellenőrzését.

Az érvénytelen népszavazás sikerét hirdető plakáton nem jól olvasható a megrendelő neve, erre pedig az NVB is felhívta a figyelmet, hogy láthatóan fel kell tüntetni. A számok a szavazók arányát jelöli.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.