Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Emberére talált az enyveskezű

A Jobbik a hétvégén tartotta évadnyitóját, ahol Sneider Tamás elnök a személyét és családját ért támadásokra, rágalmakra reagálva elmondta, hogy a legerősebb ellenzéki párt nem fog meghátrálni.

"Harc a végsőkig!" - így kezdte Sneider Tamás, aki szerint ebben az egy mondatban meg lehet fogalmazni azt, ami vár a pártra a következő évben, de még a börtön sem tántoríthatja el őket. Gonosz szolga hadak rabolják az országunkat, nemzetünket, de mi kitartunk - fogalmazott.

350 cikk próbált lejáratni, és elhitetni, hogy én vagyok a világ leggonoszabb embere, ám ez nem tántorított el, sőt, megerősített. Láttuk Vona Gáborral mi történt, az lesz a legnagyobb támadásoknak kitéve, aki a legerősebb ellenzéki pártot vezeti - fogalmazott.  Emberére talált, engem nem fog megfélemlíteni - üzente Orbán Viktornak.

Gyöngyösi Márton a párt elnökhelyettese a közelgő EP-választásról beszélt: "Ha megkérdeznek titeket, hogy miért kell elmenni május 26-án az Európai Uniós választásokra, akkor azt tudom mondani, hogy a háborút vagy a békét akarják-e választani. A Jobbik olyan Magyarországot szeretne, ahol az emberek szóba állnak egymással. Merjünk egyetérteni abban, hogy nem kell mindig egyetérteni mindenben. A Jobbik nem dirigálni, hanem építkezni akar. Számítunk mindenkire, aki a Jobbik céljait elfogadja és válára veszi. Magyarorság legnagyobb demokratikus ellenzéki pártjának lenni óriási felelősség."

Hozzátette, hogy elmúlt az az idő, hogy kampányfogásokban és csodafegyverekben higgyenek. Csak olyan fegyverek léteznek, amelyhez rengeteg munka kell. Csak akkor lesz csoda, ha mindenki beleveti magát teljesen. El kell vinni a programot minden választóhoz. A Jobbiknak lelke van, amelyet Orbán Viktor sem tud elvenni.  A Jobbik a legnagyobb ellenzéki párt és ez óriási felelősséggel jár, az a cél, hogy megvédjék a demokráciát, a sajtószabadságot és az orbáni egypártrendszer kiépítését el kell kerülni - mondta a párt frakcióvezetője.

 

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.