Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Bognár Szilvia a 16-os választókerület jelöltje

Tisztelt Választók!
 
Engedjék meg, hogy nagy örömömre, ismét egy hölgy bemutatásával folytassam a sort. Azt a sort, amelyben ajánlom Önöknek azokat a személyeket, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Ő nem más, mint Bognár Szilvia. Örülök, hogy elfogadta az ellenzéki szövetség felkérését, hiszen a hölgyek, édesanyák fontosak családjainkban, munkahelyeinken, mindenütt.
 
Bognár Szilvia képviselőjelölt, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indul Pécs város 16-os számú választókerületében.
 
Szilvia Fejér megyében született, de 1992 óta Pécsett élő, háromgyermekes édesanya. Számára az empátia, mások segítése, minden munkája során és magánéletében is fontos volt. Különös figyelemmel fordult minden nehéz sorsú ember felé. A tanulási problémákkal küzdő gyermekeknek hangoskönyveket jelentetett meg és adományozott oktatási intézmények könyvtárainak. Dolgozott a helyi sajtó riportereként, valamint az uniós projektek és a helyi közösségi közlekedés szolgáltatójának szóvivőjeként.
 
Hisz az élethosszig tartó tanulás fontosságában. A Pécsi Tudományegyetemen folytatott tanulmányai során politikai elemző, kommunikáció - és médiaszakértő képesítéseket szerezett.
 
Sokáig úgy gondolta, hogy nincs keresnivalója a politika világában, mert inkább a szakmai munkára kíván koncentrálni. Az elmúlt tíz év döbbentette rá, hogy ahhoz, hogy szakmai munkát végezhessen minden elhivatott, tehetséges ember és majdan gyermekei is, csatasorba kell állnia.
 
Bízik abban, hogy a hamarosan óvodás korba lépő kislánya és fiatal felnőtt fiai büszkék lesznek rá, és Pécsett, a szülővárosukban találják meg a teljességhez vezető útjukat!
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.