Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

A Bocskai Kocsma tulajdonosa fenyegeti a meszesi embereket?

Korábban írtunk már arról, hogy Meszesen az embereket módfelett zavarja a kocsma és annak vendégeinek hangoskodása, főleg hétköznap. A cikk nagy port kavart, azóta több meszesi ember is a köszönetét fejezte ki felénk, hogy foglalkozunk velünk is. Igen ám, de néhány olvasónkat a kocsma tulajdonosa, állítólag megfenyegetett.

Egyik olvasónk írt nekünk, akinek a véleményét most névtelenül közöljük, de ha ő személyesen vállalja, akár interjút is készíthetünk vele!

Olvasónk nagyjából ötven méterre lakik a kocsmától, így természetesen őt is zavarja az éktelen ricsaj. A véleménye szerint az üzemeltető is hibás, aki nem csak a kulturált vendégkört szolgálja ki, hanem mindenki mást is, olyanokat, akik részegen hangoskodnak, vagy agresszívakká válnak. Miután ezt leírta egy cikkhez hozzászólásként, jött a bonyodalom.

Honlapunknak azt mondta, hogy a napokban megkereste őt a kocsma tulajdonosa (nem is az üzemeltetője!) aki, megfenyegette őt(!), hogy „szétveri a fejét”, mert ő be akarja záratni a kocsmáját. Ráadásul állítólag több fültanúja is volt az esetnek. Olvasónk szerencsére nem ijedős fajta, ő ellentétben a környék többi, szintén megfenyegetett tagjával szemben, elment a rendőrségre és feljelentést tett. Ahogy írta, a családjáért és a gyerekekiért tette.

Összegezzünk. Van Meszesen egy kocsma, ami több lakó szerint is hangos. Mi ezt megírtuk, az embereknek tetszett a cikkünk, véleményezték és most a kocsma tulajdonosa a véleményformálókat fenyegeti meg, agresszívan, legalábbis az olvasóink szerint. Abszurdisztán, 2014.

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.