Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Bemutatkozik az ellenzéki összefogás meszesi jelöltje

Hencsei Zsolt, olyan képviselőjelölt, aki hisz az összefogás erejében. Rendezett családi háttérrel rendelkezik, egy fiúgyermek boldog édesapja. Meszesen született, ott is nőtt fel és végezte tanulmányait. Pécsi, tüke.

Épületgépész szakmával, 24 éven át a Dél-Dunántúli Gázszolgáltató Zrt. csapatát erősítette. Ma már az ugyanezzel a területtel foglalkozó vállalkozását vezeti. Fontos számára a pécsi lakosok szolgálata. Az Önökért, pécsiekért dolgozó többi kisvállalkozás sikerét is szem előtt tartja. Jelenleg nem látja azt, hogy megfelelően lennének menedzselve a kis és középvállalkozók. Megítélése szerint, ha a helyi adózást is figyelembe vesszük, akkor éppen az ellehetetlenítésük folyik, ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy a helyi vállalkozásokat erősító program valósuljon meg.
 
Születése óta a városban él, alaposan ismeri a helyben fennálló problémákat és az ebből adódó feladatokat is. Ezek megoldását az ellenzéki szövetség képviselőivel együtt akarja véghez vinni. Pécs jövőjét olyan jelöltekkel akarja formálni, akik készen állnak a temérdek feladat megoldására, nem csupán azt várják, hogy valaki felettük állva megmondja az egyetlen „jó” irányt.Szerinte is ez az az összefogás a garancia arra, hogy Pécs városát ismét fejlődő pályára állítsuk.
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület

 

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.