Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Az ellenzék jelöltjei

Tisztelt Pécsi Polgárok!

Elérkezett a pillanat, amelyben bemutathatom azokat a közülünk való  embereket, akik tenni szeretnének Önökért, mint megválasztott önkormányzati képviselők.

Ők azok, akik a Mindenki Pécsért Egyesület  képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat  és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron  tizedik esztendeje folyamatos válságban van és adósságot adósságra  halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen le  fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.

Engedjék  meg, hogy bemutassam Kálóczi Rudolf képviselőjelöltet, aki a Mindenki  Pécsért Egyesület színeiben indul Pécs város 1-es számú  választókerületében.

Mindennapjainak családi harmónia ad keretet.  Az elmúlt évtizedek során változatos munkaterületeken dolgozott. Az így  szerzett tapasztalatok felhasználását képviselőként akarja  kamatoztatni. Kiemelten fontos számára a megszerzett ismeret és tudás.  Építőmérnök, bányamérnök, büszkeséggel tölti el az, hogy  bányászcsaládból származik.

Szakértőként  már dolgozott az  önkormányzat Pénzügyi és Gazdasági Bizottságában is, emiatt az  önkormányzati munkafolyamatok nem ismeretlenek számára. Eddigi  tapasztalatai alapján az alkalmazotti szférában és a vezetői pozíciókba  is sokszor olyan embereket delegáltak, akiknek meg volt a végzettségük,  ám szakmailag alkalmatlanok voltak a feladatra. Épp ezért szeretné  elérni azt, hogy mind a tapasztalat, mind a hozzáértés számítson egy  adott tisztség betöltésénél.

Azért fogadta el a Mindenki Pécsért  Egyesület felkérését a képviselőjelöltségre, mert szerinte is ez az  összefogás az, amely garancia arra, hogy Pécs városát ismét fejlődő  pályára állítsuk. Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért  Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni  Önöket és városunkat, Pécset.

Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.