Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Auth István is a jelöltek között

Tisztelt Pécsiek, Kedves Barátaim!
 
Jó szívvel és őszinte megbecsüléssel mutatom be Auth István képviselőjelöltet, aki a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indul a 9-es választókerületben.
 
István vállalkozó, vendéglátással foglalkozik. Tevékenykedett üzletvezetőként, majd 2011-től saját vállalkozásba fogott és azóta is éttermet üzemeltet. Ismeri a helyi viszonyokat, a vállalkozók kiszolgáltatott helyzetét, a munkaerőhiány okozta hátrányokat, és az emberek mindennapos gondjait. Mindez egyszerűen hangozhat, de vállalkozóként, pécsiként érzi, hogy cselekednie kell. Pontosan, megbízhatóan, Pécsért, mint ahogy azt eddig is tette minden erejével.
 
A 2014-es országgyűlési választások után döntötte el, hogy politizálni fog, mert a morgolódás helyett a tenni akarást választotta.
Amennyiben elnyeri az Önök bizalmát, - mint ahogy az enyémet már elnyerte - úgy azért fog dolgozni, hogy Pécs élhető, szerethető, helyi vállalkozásokra épülő, erős város legyen. István csapatban gondolkodik, az „egy mindenkiért, mindenki Pécsért” elvet vallja.
 
A képviselőjelölteket bemutató sorozatban ajánlom Őt, és mindazokat a személyeket, akik a Mindenki Pécsért Egyesület jelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Én bízom Auth Istvánban. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.