Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Rudán Joe 50 – Jubileumi monstre koncert

Rudán Joe 50 – Jubileumi monstre koncert március 8.-án Budapesten a Club 202-ben (ex-Wig-Wam)!
Nagyszabású születésnapi koncerttel ünnepli Rudán Joe első szólólemeze megjelenését.

A lemez megírására zenész barátait kérte fel, végül 18 új dal került a március 8.-án „Én ez vagyok” címmel megjelenő korongra.

A szerzők: Andrásik Remo, Barbaró Attila, G. Nagy Ilián, Gyenes Attila, Hirleman Bertalan, Horváth Attila, ifj. Tornóczky Ferenc, Katona Lulu László, Kozma Tamás, Makovics Dénes, Nagy Dávid, Palancsa Gábor, Papp Gyula, Sárdy Barbara, Sárvári Vilmos, Sipeki Zoltán, Toldi Tamás, Tóth László, Vámos Zsolt, Vedres Joe, Zeffer András.

A koncerten több új szerzemény is elhangzik majd, és ahogy a szerzők listája, úgy a meghívott zenészek társasága is elég népes: Czébely Csaba, Bánfalvi Sándor, Buzási Vendel, Friskó FIDO Péter, Hirleman Bertalan, Kalapács József, Makovics Dénes, Nagy David, Nagy György András, Sipeki Zoltán, Szentkiralyi Jani, Szkladányi András, Ifj. Tornóczky Ferenc, Tóth Attila, Vámos Zsolt, Závoti Zoltán.  

Rudán Joe's New CODA : Tóth László, Matus Péter, Gyenes Attila

Dinamit Együttes: Kálmán György, Németh Gábor, Szűcs Antal Gábor, Jankai Béla, Zselencz László

Az est házigazdája: Csalami Csaba
 

Külföld

Legszívesebben "visszaforgatnám az idő kerekét", mert Németországot felkészületlenül érte a menekültválság - mondta Angela Merkel német kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke hétfőn Berlinben.

Devizahitelesek

Néma József – az autóhitelesek miért mostoha gyerekei a magyar államnak?

Kormányunk kijelentette, nem kíván az autóhitelesek érdekében eljárni, mindenki próbáljon egyénileg tárgyalni a hitelezőkkel! Ez lehet jó is, de rossz is. Úgy rémlik, perek sora indul el ismét. Néma József, a pécsi pertársaság pénzügyi tanácsadója ismét nyilatkozott lapunknak.

Állami monopólium is lehetne a végrehajtás

A globális válság kitörése után, a devizahitelek tömeges bedőlésének elburjánzásával párhuzamosan szemtelenedett el a végrehajtók egy része, s a törvényekre fittyet hányva végezte és végzi tevékenységét.

Néma József – egy botrányos pécsi devizahiteles fórum margójára

Többen is csalódottan távoztak a március 24-én a Művészetek Házában az MNB tanácsadói által tartott devizahitellel kapcsolatos tájékoztató fórumról. Dr. Molnár Beáta, pertársaság ügyvédje, és Néma József pénzügyi szakértő is ott volt. Utóbbit kérdeztük a történtekről.

Életmód

Ha Fidesz és OV hódoló lennék, már biztos feltettem volna ezt a kérdést a kormánypárti médiákban, mint a megyei napilapokban, a TV2-ben vagy az Origó hírportálon.

Belföld

Az Állami Számvevőszék befejezte a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. gazdálkodásának 2011-2014 közötti időszakra kiterjedő megfelelőségi ellenőrzését.

Az érvénytelen népszavazás sikerét hirdető plakáton nem jól olvasható a megrendelő neve, erre pedig az NVB is felhívta a figyelmet, hogy láthatóan fel kell tüntetni. A számok a szavazók arányát jelöli.

Péntektől vasárnapig 165 határsértőt tartóztattak föl az ország területén - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.