Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Rudán Joe 50 – Jubileumi monstre koncert

Rudán Joe 50 – Jubileumi monstre koncert március 8.-án Budapesten a Club 202-ben (ex-Wig-Wam)!
Nagyszabású születésnapi koncerttel ünnepli Rudán Joe első szólólemeze megjelenését.

A lemez megírására zenész barátait kérte fel, végül 18 új dal került a március 8.-án „Én ez vagyok” címmel megjelenő korongra.

A szerzők: Andrásik Remo, Barbaró Attila, G. Nagy Ilián, Gyenes Attila, Hirleman Bertalan, Horváth Attila, ifj. Tornóczky Ferenc, Katona Lulu László, Kozma Tamás, Makovics Dénes, Nagy Dávid, Palancsa Gábor, Papp Gyula, Sárdy Barbara, Sárvári Vilmos, Sipeki Zoltán, Toldi Tamás, Tóth László, Vámos Zsolt, Vedres Joe, Zeffer András.

A koncerten több új szerzemény is elhangzik majd, és ahogy a szerzők listája, úgy a meghívott zenészek társasága is elég népes: Czébely Csaba, Bánfalvi Sándor, Buzási Vendel, Friskó FIDO Péter, Hirleman Bertalan, Kalapács József, Makovics Dénes, Nagy David, Nagy György András, Sipeki Zoltán, Szentkiralyi Jani, Szkladányi András, Ifj. Tornóczky Ferenc, Tóth Attila, Vámos Zsolt, Závoti Zoltán.  

Rudán Joe's New CODA : Tóth László, Matus Péter, Gyenes Attila

Dinamit Együttes: Kálmán György, Németh Gábor, Szűcs Antal Gábor, Jankai Béla, Zselencz László

Az est házigazdája: Csalami Csaba
 

Pécs

A BIOKOM NKft. közleménye szerint útlezárásokra számíthatunk kedden és szerdán.

Az amatőr kifejezést általában az alsóbb ligákra használjuk, de Pécsett a megyei bajnokságok alatt is aktívan zajlik az élet.

A Csorba Győző Könyvtárat és fiókkönyvtárait kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók használhatják, a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják az intézményt.

8 darab új térfigyelő kamerát telepítettek az elmúlt hetekben Pécsett a keleti városrészben. Ezzel 130 fölé nőtt a bűnmegelőzésben és a szabálysértések gyors felderítésében segítséget nyújtó eszközök száma a városban.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt rendeltek el nyomozást három, a Tettye Forrásház Zrt. korábbi, az előző városvezetés idején történt ügye miatt - tudatja közleményben a pécsi önkormányzat.

Belföld

A Jobbik IT elnökével, Keresztesy Gergővel pécsi látogatása kapcsán beszélgettünk a fiatalokat érintő legfontosabb ügyekről.

Az Országgyűlés kétnapos üléssel fejezi be tavaszi ülésszakát a jövő héten, ahol több fontos ügyben is szavazni fognak.

A kozosalap.hu oldalra feltöltött vitaanyagot június 30-ig bárki véleményezheti, ezután véglegesítik a szöveget, amelyet az előválasztáson minden párt minden jelöltjének vállalnia és képviselnie kell majd az előválasztáson.

Nem kellett sokat várni, hogy a „kereszténydemokrata” kormánypárt az egyházfőbe is beleszálljon

A visszalépés gondolata a Jobbik elnökének egy korábbi interjúját követően kapott szárnyra, amikor is azt nyilatkozta, hogy őt leginkább Karácsony Gergely tudná kiegészíteni.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.